Mamman

Det är jag som skriver i vardagsrapporten. När jag inte är föräldraledig så jobbar jag som inköpare vid ett industriföretag på orten. Jag vet inte exakt hur länge jag ska vara föräldraledig heller, jag velar lite hit och dit. Det är inte alla dagar som jag trivs som föräldraledig, ibland tänker jag att jag är bättre på mitt jobb än att vara förälder.

Om jag inte skriver om mina barn, familjen eller om någon aktivitet så skriver jag om mitt lilla ego-projekt. Det är att gå ner i vikt, innan jag bestämde mig var jag ganska mentalt vilse. Det kan man nog bli när man inte har ett mål och är naturligt målinriktad. Sen bestämde jag mig att före sommaren skulle jag göra mitt allra bästa för att komma i form. Jag vill inte titta tillbaka på semesterbilderna och tycka att det är en ful, fet och lat människa på bilden. Det får gärna vara en glad, småfet och stark kvinna istället som har jobbat stenhårt för att bli lite bättre.

För en del kanske det är lite tabu att gå ner i vikt, lite pinsamt att prata om. Alla vill det, men vi vill ju ändå inte banta och sånt. Först och främst, jag bantar inte. Jag klarar inte av att gå hungrig och så länge jag ammar kan jag inte svälta mig själv. Men sen så… nä skoja bara. Jag har inte dökoll på kalorier så jag har ingen aning om jag har kaloriöverskott eller underskott idag. Jag äter så att jag blir mätt och jag väljer att äta bra varierad kost med långsamma kolhydrater, nästan sockerfritt och med högt proteininnehåll. Högt proteininnehåll bidrar till ökad muskelmassa när man tränar. Större muskelmassa bränner fett.

Varje vecka mäter och väger jag mig själv, varje månad fotar jag hysteriskt pinsamma bilder som jag kanske visar den dagen jag har en kropp som jag trivs i. Några resultat hitills som jag är nöjd med är -3,5 kilo på nästan 2 månader och -5,5cm omkrets om överarmarna. Det är magen jag vill åt, men den är svår, fläsket sitter som sten på min mage.

Hoppas ni tycker att det är intressant och underhållande att läsa på bloggen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s