Familjen

Vi är en familj i Norrland bestående av mamma, pappa och två barn, en helt vanlig svenssonfamilj alltså. Syftet med bloggen är att låta släkt och vänner som bör långt bort få en inblick i vårt liv och barnens uppväxt och vardag.

Det är jag (mamman) som skriver det mesta. Jag har en något orealistisk förhoppning om att min man (pappan) även ska ta sig an uppgiften. Storebror är två år och Lillan föddes hösten 2011. När detta skrivs är hon nästan 4 månader. När jag inte är föräldraledig jobbar jag med inköp inom tillverkningsindustrin. Min man jobbar med produktutveckling inom industrin.

Det här skrev jag i januari: Jag önskar att jag tränade mer, var mer social och umgick mer med vänner, grannar och släkt. Men det är svårt, om vi har tur har stora barnet somnat klockan 20:00 på kvällen. Då får vi tid utan barnen, dvs om inte Lillan är vaken och ska äta. Varken mor- eller farföräldrar till barnen bor på samma ort, så vi har ytterst sällan barnvakt om man inte räknar med förskolan. Vi är nog dåliga på att anlita/be om barnvakt också.

Idag 13 mars är jag nöjd med min träningsnivå och känner att jag träffar mer vänner och grannar, tyvärr träffar vi inte släkt så mycket som jag skulle önska. För dagen fungerar nattningsrutinerna Ok. Jag klagar inte. Vi är fortfarande dålig på att anlita barnvakt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s