Sömn

Jag har verkligen en akilleshäl, det där med sömnen. Om man inte får sina 7 timmar kan der leda till att man får mer stresshormon, kortisol. Läs mer på Iform om hur det bidrar till putmage.

Jag är och har alltid varit en kvällsmänniska, kanske dags att ändra på det.

Jag startar en ny kategori, friskvård. För oavsett hur stark, smal och snygg man vill vara så vill man ändå helst av allt vara frisk så att man orkar leva och njuta av livet!

Annonser

4 thoughts on “Sömn

  1. Jo jag har mätt! Jag har varit på Aktiv Livsstilscenter här i Luleå (Herbalife). Där får man göra det gratis. Det finns säkert någon motsvarighet i Skellefteå också. De har hälsokurser och dylikt och där ingår det regelbundna mätningar. Jag har dock valt att inte gå någon sådan kurs för tillfället.

    Hör av dig så kan jag berätta mer!

  2. Jo efter många om och men insåg jag att ekologiskt inte bara är för miljönissar. Dock är det lite svårare att få med J på tåget men jag kämpar på! 🙂 Det svåraste är att få honom att se alternativen i affären!

    • Coolt, det är ju en snubbe med lokal anknytnig, så att säga. Jag hetsläser några bloggar, förrutom Olgas blogg på mama.nu så smaljeansen.blogspot.com ofta använder jag ”sök” när det är något särskilt jag funderar på 🙂 sen får man ta till sig det man gillar som du sa om saltet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s