Barnkläder

I går bytte jag en tröja som sonen fick i julklapp på Kappahl och kom hem med en pyjamas i helkroppsmodell i stl 98/104. Inte så vanligt, de brukar bara finnas upp till stå 92. Varför är det så bra då? Jo för att han är bestämd av sig när det gäller kläder och ganska konservativ. Det är tillexempel inte möjligt att äta välling utan pyjamas. Nu är den för stor, men den dag den behövs så finns den hemma.

Jag köpte även några baströjor, de kostar på ordinarie pris mellan 70 till 90 kronor. Det är mindre än halva polarn.o.pyret-priserna och nästan lika fina och bra kvalité. Den främsta fördelen är att det är den enda typ av tröja som gullungen tar på sig. Är det en krage, kofta eller något annat ”ovanligt” så blir det tvärnit.

I helgen gick vi igenom Lillans klädsamling. Vi har kvar sonens bebiskläder, sen har vi fått så mycket ”second hand” från vänner att vi egentligen inte behöver köpa.mer förrän det är dags för sommarkläder. Om vi skulle hänga upp alla hennes kläder på galgar så behövs en egen walk in closet. Vi hinner inte använda alla kläder. Några kläder i stl 56 är urväxta men använda bara en gång. Då känns det verkligen som att vi lever i ett slit-och-släng-samhälle, men utan slit. Det blir fina kläder i ge-bort-högen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s